• 6640 Csongrád Pacsirta u. 2.
  • (+36) 20 223 5575
  • sowolu@sowolu.hu

SOWOLU-LÉGTECHNIKA Kft

D dobozok

Termicon – D légellátó doboz oldalsó csatlakozással

 

Horganyzott acéllemezből készített csatlakozó doboz, amely biztosítja a négyszögletes mennyezeti rácstípusokhoz  (RMT, RMTL, ERP, ERN, ERT, RBN, RBN) kör keresztmetszetű légcsatorna csatlakoztathatóságát úgy, hogy a mennyiségszabályozás, a rács rögzítése és az alacsony magassági helyszükséglet is megoldható legyen.

A csatlakozó csonkok alapkivitelben nem tartalmaznak mennyiségszabályzót. Azokat külön igény esetén szállítjuk. A mennyiségszabályzó utólag is beszerelhető a csonkba.

Szerelés:

A rácsokat a doboz hídjához központi felfogó csavarral lehet rögzíteni. A dobozokat a felső peremen fúrt 4 db 7 mm átmérőjü furaton keresztül lehet függeszteni.

 

Termicon – DK dobozok kör csatlakozású mennyezeti rácsokhoz

 

Horganyzott acéllemezből készített csatlakozó doboz, amely biztosítja a kör csatlakozású mennyezeti rácstípusok (PBN, PBK, RBK) és  kör keresztmetszetű légcsatorna csatlakozását úgy, hogy a menynyiségszabályozás, a rács rögzítése és az alacsony magassági helyszükséglet is megoldható legyen. A csatlakozó csonkok alapkivitelben nem tartalmaznak mennyiségszabályzót. Azokat külön igény esetén szállítjuk. A mennyiségszabályzó utólag is beszerelhető a csonkba.

 

Termicon – DK dobozok kör csatlakozású mennyezeti rácsokhoz

 

Szerelés:

A rácsokat a dobozhoz lemezcsavarral,  vagy rejtett rögzítő csavarozással, egyaránt rögzíteni lehet. A dobozokat a felső peremen fúrt 4 db 7 mm átmérőjü furaton keresztül függeszteni lehet, vagy befalazással rögzíteni.

DLL_HU2DLF_HU2DK_HU2DF_HU1D_HU2

Kompakt légkezelők legszélesebb választéka

Fűtőber, HungaroPanol, Panol, Panol-Plusz és Termicon gyártmányok szervizelése