• 6640 Csongrád Pacsirta u. 2.
  • (+36) 20 223 5575
  • sowolu@sowolu.hu

SOWOLU-LÉGTECHNIKA Kft

RHOSS hűtőberendezések

TERMICON – RHOSS hűtőberendezések

Egy termékkatalógus sokat elárul a vállalatról, ám nem mindent. Egy olyan termékkínálat, mint a miénk, azt bizonyítja, hogy a vállalat rendkívül sokat tesz azért, hogy egyre újszerűbb, a vásárlók igényeinek legteljesebb kielégítését szolgáló
berendezéseket gyártson. A Rhoss márkanév a világon mindenhol, minden évszakban és a lakásoktól az irodákon, kórházakon, régi és új társasházakon át a nagy szállodákig bármely környezetben minőséget és komfortot fémjelez.

Emögött a siker mögött egy hosszútávra gondolkodó nagyvállalat áll, mely napról napra megdolgozik az elismerésért és az eredményekért.

Az utobbi években vállalatunk jelentős szerkezeti változáson ment keresztül mind a tervezés, mind az áruterjesztés területén: jelenleg 45.000 m² -es üzemi területével, 300 alkalmazottjával, 4 olaszországi kereskedelmi székhelyével és 2 európai kihelyezett részlegével vezető helyet foglal el. Új országokat és piacokat hódított meg vállalatunk szervezeti rugalmassága és dinamizmusa, hiszen megbízható szakmai tudásunk és hozzáértésünk révén bármely piac klimatizálási igényeit felmérjük és kielégítjük. Garantált minőség, megbízható szolgáltatás Termékeink megbízhatóságát állandó műszaki vizsgálatok és szigorú működési próbák garantálják, ezáltal berendezéseink minden piacon megállják a helyüket kiváló minőségükkel és versenyképes teljesítményükkel. Különös figyelmet és ráfordítást szentelünk termékeink folyamatos optimizálására: a Vision 2000 tanúsítvány megszerzése bizonyítja, hogy vállalatunk a gyártástól az értékesítésig minden területen a minőséget állítja az első helyre. A Rhoss részt vesz a gyártott berendezések műszaki adatait és minőségét garantáló Eurovent minősítési programban.

Tiszta klimatizált levegő és biztonságos, modern berendezések – ez a Rhoss.

4_K10021HU-ed1-CAT_20073_K10021HU-ed1-CAT_20072_K10021HU-ed1-CAT_20071_K10021HU-ed1-CAT_2007

Kompakt légkezelők legszélesebb választéka

Fűtőber, HungaroPanol, Panol, Panol-Plusz és Termicon gyártmányok szervizelése