• 6640 Csongrád Pacsirta u. 2.
  • (+36) 20 223 5575
  • sowolu@sowolu.hu

SOWOLU-LÉGTECHNIKA Kft

ST steril szűrő

TERMICON – ST steril szűrő

Az ST rendszer kiválsztása a szűrőkazetta méretei alapján történhet. A kapható kazetta méreteket, illetve azok megengedett legnagyobb légszállítását az alábbi táblázat tartalmazza.
A táblázatban megadott légszállításoknál a tiszta állapotú szűrőkazettán 250 (Pa) nyomáseséssel kell számolni.

Az ST típusjelű steril szűrő elemek az H11 és H15 szűrőminőségek közötti steril szűrő kazetták (HEPA szűrök) fogadására, a levegő hozzávezetés és az igény szerinti áramképnek megfelelő kifúvás biztosítására alkalmas elemeket tartalmazzák.

Az ST szűrő elemek fő egysége a szűrőház, amelyben maga a steril szűrő kazetta helyezkedik el. A szűrőház rendelkezik a szűrőkazetta pontos és tömített elhelyezéséhez szükséges tájoló és rögzítő elemekkel. A szűrőház alsó részén a kifúvó rács fogadásához alkalmas rögzítési pontok, a felső részén a hozzávezető elemek vagy a légcsatorna csatlakoztatásához alkalmas perem és a 4 db. függesztő fül helyezkednek el.

Az STA elemhez különböző, az előző oldali táblázatban megadott méretjelzésű rácstípus szerelhető. A rögzítés rejtett rögzítővel vagy központi csavarral lehetséges. A leggyakrabban alaklmazott típusok: az irányterelést nem adó perforált lemezes ERP és a négyzetbetétes rácsozatú ERN, valamint a horizontális terítésre alkalmas RMT rácstípus. Egyéb rácstípus alkalmazása is lehetséges előzetes egyeztetéssel. Az ST szűrő doboz- és rács részei acéllemezből hegesztéssel készülnek, RAL 9010 fehér színre porfestett felülettel.

ST_HU

Kompakt légkezelők legszélesebb választéka

Fűtőber, HungaroPanol, Panol, Panol-Plusz és Termicon gyártmányok szervizelése