• 6640 Csongrád Pacsirta u. 2.
  • (+36) 20 223 5575
  • sowolu@sowolu.hu

SOWOLU-LÉGTECHNIKA Kft

TNB téli nyári befúvó

TERMICON – TNB téli-nyári befúvó

A szerkezet alsó felülete és hengeres palástjának alsó része perforált kialakítású. A belső részben speciálisan réselt tárcsák és terelőkúp helyezkednek el, amelyek segítségével a szabályzó elem helyzetétől függően – a befúvott levegőt az alsó, vagy az oldalsó perforált felületre irányítja. Ezzel elérhető a teljesen horizontális befúvás a paláston keresztül (hűtött levegő nyáron), a másik véghelyzetben pedig a teljesen vertikális befúvás az alsó felületen (fűtött levegő télen).

Változatok:
A külső felület megjelenése a perforáció kialakításától függően kétféle lehet. A TNBP jelzésű kivitelnél az alsó és oldalsó kifúvó felület perforált lemezből készül. A TNBK jelű kivitelnél a kifúvó felületeke dekoratív megjelenésű ovállyukasztással gyártottak.

Rögzítés:
A befúvókat a mennyezethez függeszteni kell, illetve 400-as nagyságig, ha a csatlakozó cső kellő teherbírású, csavarozással vagy szegecseléssel ahhoz is rögzíthető.

Tartozékok:
Az RBT mennyezeti befúvók szervomotoros változatához vezérlő elektronikai egységek különféle kiépítettségben rendelhetők, amelyek akár több száz befúvó felügyeletét is képesek ellátni. Igény esetén a gyártóval kell konzultálni.

TNB_HU_2

Kompakt légkezelők legszélesebb választéka

Fűtőber, HungaroPanol, Panol, Panol-Plusz és Termicon gyártmányok szervizelése