• 6640 Csongrád Pacsirta u. 2.
  • (+36) 20 223 5575
  • sowolu@sowolu.hu

SOWOLU-LÉGTECHNIKA Kft

ALC lapos szellőztető berendezések

TERMICON – ALC lapos szellőztető berendezések

Az AXC típusjelű axiálventilátoros fűtő-, hűtőkészülékek elsősorban ipari környezetben, gyártócsarnokokban, raktárakban a helyiségek levegőjének fűtésére és hűtésére alkalmasak. Felépítésük a lehető legegyszerűbb, felügyeletet nem igényelnek. A készülék rézcsőre húzott alumínium lamellás hőcserélőt és egy axiálventilátort tartalmaz egy festett acéllemezből gyártott lemezházba építve. Az axiálventilátor minden méretnagyságnál külső forgórészes, egyfázisú aszinkron motorral működik.

A levegő kifúvási irányát egyenként, kézzel beállítható terelőlamellákkal lehet szabályozni. Ha a készülékre légbevezető elemet csatlakoztatnak, a ventilátor légszállítása a csatorna ellenállása miatt jelentősen csökken, emiatt a hőteljesítmény észrevehetően csökkenhet. Légoldali csatlakozó elem gyártása csak külön egyeztetéssel lehetséges. A bépített hőcserélő mind meleg vizes fűtésre, mind hűtött vízzel a levegő hűtésére alkalmas. A készülék fenékrésze cseppgyűjtőként van kialakítva, ahonnan a kondenzátum elvezethető, ha a készüléket hűtésre használják. Ebben az esetben a készülék beépítési pozíciója csak vízszintes lehet, fűtés esetén azonban tetszőlegesen elforgatott helyzetekben is üzemeltethető.

A burkoló elemek külső felülete alapkivitelben RAL 5021 vízkék, de igény esetén vállaljuk natur horganyzott lemezből vagy RAL 9010 fehér színre festve is.

AKC-AKV-ALC-AXC-szellőztető-1

Kompakt légkezelők legszélesebb választéka

Fűtőber, HungaroPanol, Panol, Panol-Plusz és Termicon gyártmányok szervizelése