• 6640 Csongrád Pacsirta u. 2.
  • (+36) 20 223 5575
  • sowolu@sowolu.hu

SOWOLU-LÉGTECHNIKA Kft

NKE elszívó ernyő

TERMICON – NKE és NKD nagykonyhai ernyők

 

A nagykonyhai elszívó ernyőket gözökkel szennyezett meleg levegő elszívásához ajánljuk. Jellemző alkalmazásuk a vendéglátó helyek konyháiban minden olyan munkahely fölötti elhelyerzése, ahol nagy mennyiségben keletkeznek ilyen gőzök. Az ernyőkbe épített labirint rendszerű leválasztó egységen a gőzők és a velük hordott szennyezők, mint pl a zsírok kicsapódnak és az ernyőn belüli járatokon a kifolyó csonkhoz folynak és onnan elvezethetők.

Az ernyőkbe épített leválasztó betétek könnyen kiemelhetők, elemeikre szedhetők és tisztíthatók, például mosogató géppel is. VIGYÁZAT! A kazetta éles élei balesetveszélyesek.

Az ernyőkbe hőálló fénycsöves lámpatestek vannak beépítve. Az NKE típus elszívásra alkalmas, az NKD típus befúvott levegővel az elszívás hatékonyságát növelő légfüggönyt képez. A befúvott levegő az elszívott levegőt is részben pótolja. A befúvott légsugár iránya változtatható, beállítható.

Az NKE és NKD nagykonyhai ernyők alapkivitelben rozsdamentes acéllemezből készülnek. Egyedi kívánságra műanyag porfestésű horganyzott acél kivitel is rendelhető.

 

NKE_HU1

Kompakt légkezelők legszélesebb választéka

Fűtőber, HungaroPanol, Panol, Panol-Plusz és Termicon gyártmányok szervizelése