• 6640 Csongrád Pacsirta u. 2.
  • (+36) 20 223 5575
  • sowolu@sowolu.hu

SOWOLU-LÉGTECHNIKA Kft

NKZ sziget ernyő

TERMICON – NKZ sziget ernyő

Az 1200 1400 és 1800 mm szélességű ernyőket 1 db, a 2200 és 2400 mm szélességű ernyőket 2 db ventilátorral és csatlakozó csonkkal szereljük. A ventilátor kifúvó nyílása a tetőlapon helyezkedik el. A csatlakozó csonk alapkivitelben 400 mm belső átmérőjű csőhöz illeszkedik. Más csatlakozási méretet a rendelésben kell közölni. Az NKZ ernyőkbe ütközéses elven működő zsírleválasztó kazetták vannak beépítve. A kazetták egyszerűen kiemelhetők, szétszedhetők és tisztíthatók pl. mosogatógéppel is. VIGYÁZAT! A kazetta valamint az ernyő belső részeinek lemezélei élesek, balesetveszélyesek!

A kazetták által leválasztott szennyezők és kondenzátum az ernyők belső csatornáin a kifolyó csonkokhoz folynak, ahonnan az gyűjtőcsatornába vezethető. A csonkok 1/2″ méretű külső menetes csatlakozásúak. Az NKZ elszívó ernyők alapkivitelben szálcsiszolt rozsdamentes acéllemezből készülnek.

Opcionális lehetőségek:

Az ernyők kérhetők fénycsöves világítótestekkel szerelten is, amelyeket az ernyők homloklemezei mögött, a tetőhöz erősítve szerelünk fel. A lámpatestek IP 54 védettségűek és a szokásos konyhai igénybevételekre alkalmas hőállóságúak. A ventilátorok kérhetők fokozatmentes fordulatszám szabályzóval kiegészítve is. Ebben az esetben az igénybevételnek megfelelően lehet az elszívást megválasztani, illetve alacsonyabb fordulaton használva az ernyőt, a zajt csökkenteni lehet.

Az NKZ ernyők alapkivitelben beépített elszívó ventilátor nélkül, illetve opciós tartozékként beépített ventilátorral is rendelhetők. A beépített ventilátor a kifejezetten intenzív terheléseket kivéve elegendő elszívási mennyiségre képes, és megfelelő nyomás tartalékkal rendelkezik ahhoz, hogy egy szokásos méretű és hosszúságú elszívó vezeték ellenállását legyőzze. A ventilátor(ok) áramfelvétele 4,6 A, 230 Voltos egyfázisú hálózatról üzemeltethetők. A ventilátorral és/vagy világítással szerelt ernyők tartalmazzák a belső elektromos szerelését a csatlakozó dobozban elhelyezett sorkapcsokig.

NKZ_kezelés_HUNKZ_HU

Kompakt légkezelők legszélesebb választéka

Fűtőber, HungaroPanol, Panol, Panol-Plusz és Termicon gyártmányok szervizelése