• 6640 Csongrád Pacsirta u. 2.
  • (+36) 20 223 5575
  • sowolu@sowolu.hu

SOWOLU-LÉGTECHNIKA Kft

PS 17 szabályzó zsalu

TERMICON – PS 17 szabályzó zsalu

A PS 17 zsaluk típusméretei és azok súlyai az alábbi táblázatban találhatók. Egyedi méretek gyártása H<2000 és B<2400 határig lehetséges. Ezen túl az egyedi méreteket két önálló zsalu egymás mellé vagy fölé építésével kell megoldani. A H méretnek 100-al maradék nélkül oszthatónak kell lennie.

Tartozékok:
A PS 17 zsalukat alapkivitelben a szabályzást és a beállított helyzet rögzítését lehetővé tevő kézikarral szállítjuk. Külön kérésre szállítjuk a zsalukat motoros mozgatáshoz előkészítve, vagy zsalumozgató motorral is. A motorokat igény szerint külön csomagoljuk, vagy a zsalura felszereljük. A zsalumozgató motorok paraméterei külön egyeztetést igényelnek (feszültség, működési mód, vezérlő jel típusa, stb.)

TERMICON – PS 17 szabályzó zsaluk
A PS 17 zsaluk méretezési adatait az alábbi táblázat tartalmazza néhány jellemző pontra megadott adatok alapján. A köztes értékek interpolálással becsülhetők, illetve adott konkrét esetre a TERMICON Rt által kifejlesztett szoftver segítségével számíthatók, vagy az ajánlati tevékenységünk keretében, kérésre, megadott méret és légmennyiség adatokra számított pontos méretezést közlünk.

PS_17_HU1

Kompakt légkezelők legszélesebb választéka

Fűtőber, HungaroPanol, Panol, Panol-Plusz és Termicon gyártmányok szervizelése